Goedkope alarmsystemen

Alarmsystemen zijn niet altijd de goedkoopste investeringen. Voor mensen die op zoek zijn naar een alarmsysteem dat betaalbaar is, lijsten we hier de goedkoopste alarmsystemen op. Dit zijn geen alarmsystemen zoals die van dure alarminstallateurs. Geen duizenden euro’s  voor aankoop en jaarlijks honderden euro’s via abonnementen van professionele alarminstallateurs. Let wel, als je kiest voor goedkope alarmsystemen, kun je niet dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en/of uitbreidingsmogelijkheden verwachten als duurdere varianten.

Smanos S105

Als je goedkope alarmsystemen zegt, dan denk je aan de Smanos S105. Beveilig je huis en je eigendommen met de Smanos S105. Het starterspakket werkt via het stopcontact en is in elk huis te installeren. Mocht het alarm afgaan, dan klinkt er een luid alarmsignaal van 90 decibel en gaat het licht in het midden van de sirene snel knipperen. Het starterspakket bevat een bewegingsmelder, raam-/deursensor en 2 afstandsbedieningen. het pakket is uit te breiden tot maximaal 40 sensoren.

Chuango CG 105S

De Chuango CG-105S is een uitbreiding voor alle Chuango alarmsytemen. Met dit pakket beschik je over een extra sirene, bewegingssensor een deur/raamcontact en 2 extra afstandsbedieningen. Plaats de sensoren op de gewenste plek en koppel ze eenvoudig aan op het basissysteem. Bij een detectie klinkt er een luid alarm. Zo beveilig je in een handomdraai je huis, kantoor of schuur. Je kunt deze set ook gebruiken als stand-alone alarm.

Chuango AW1

Met de Chuango AW1 detecteer je ongewenst bezoek met de bewegingsmelder en raam-/deursensor. Installeer de bijbehorende app op je smartphone en stel het alarmsysteem naar eigen wensen in. Wanneer een inbreker binnen dreigt te komen, gaat het alarm met een geluidssignaal van 85 decibel af en ontvangen alle gebruikers een pushbericht op hun telefoon.

Het systeem slaat via de app tot 100 alarmeringen op. Er is ook een standby-functie. Hiermee stel je bijvoorbeeld in dat de sensor bij de achterdeur gewoon aan blijft staan terwijl jij thuis bent. Breid het systeem uit tot 30 sensoren, 15 IP-camera’s en 10 afstandsbedieningen. Het alarmsysteem werkt op netstroom, maar is ook voorzien van back-up batterijen.

Smanos X300

Beveilig je huis en je eigendommen met het Smanos X300. Het starterspakket werkt via een simkaart en installeer je in elke woning. Via de app op je smartphone activeer je het systeem en krijg je direct een melding de sensoren ongeoorloofde toegang detecteren. Deze set bevat een basisstation, bewegingsmelder, raam-/deursensor en 2 afstandsbedieningen. Breid de set naar wensen uit tot 50 sensoren en 10 afstandsbedieningen.

Goedkope alarmsystemen

Al speelt de prijs een belangrijke rol bij de aankoop van een alarmsysteem en is het verleidelijk om naar de goedkope alarmsystemen te kijken, is het aangeraden goed na te denken over deze aankoop. Informeer je goed vooraf en betaal liever wat te veel voor een goed systeem dan wat minder voor een systeem dat je behoeften niet vervult. Neem dus ook eens een kijkje bij de beste alarmsystemen.

Prijzen alarmsystemen

De prijzen van alarmsystemen zijn zeer uiteenlopend. Aan dit onderwerp hebben we reeds een artikel gewijd. Vooraleer je overgaat tot de aankoop van een nieuwe installatie is het belangrijk om na te gaan waaraan het alarm voor jou moet voldoen. Moet er een camera aan gekoppeld kunnen worden? Moeten de bewegingsmelders huisdiervriendelijk zijn? Is een sirene nodig? Wil je op afstand kunnen horen wat er in huis gebeurt? Wil je een domotica systeem koppelen aan de alarminstallatie?

Eenmaal je goed weet wat je wilt kan je op zoek gaan naar het geschikte alarmsysteem. Afhankelijk van de vereisten zul je in volledig verschillende prijsklassen terecht komen.