Beste alarmsysteem

Beste alarmsystemen voor 2018

Top 5
Alarmsystemen
beste alarmsysteem 2018
Keuze Redactie Blaupunkt Q3200 Review

Blaupunkt Q3200 Review

Niet voor niets is de Blaupunkt Q3200 verkozen tot beste alarmsysteem van 2017 door Beveiliging Vergeleken. Dit systeem heeft alles wat je nodig kan hebben.

9.5
Best verkocht 2 Etiger S3B-SV Review

Etiger S3B-SV Review

Al bij al is de eTiger S3b-SV een goede startersset met uitbreidingsmogelijkheden. Op vlak van prijs/kwaliteit zit je hier zeker goed.

9
3 Blaupunkt SA 2700 Review

Blaupunkt SA 2700 Review

Wij zijn fan van de Blaupunkt SA 2700! Als we iemand een starterspakket zouden moeten aanbevelen dan is het ongetwijfeld deze draadloze alarminstallatie van Blaupunkt.

9
4 eTiger S4 Review

eTiger S4 Review

De eTiger S4 is een zeer degelijk systeem. Hoewel het oudere broertje, de S3B-SV het volgens ons op vlak van prijs/kwaliteit net iets beter doet is dit zeker geen slechte koop.

8
5 Eminent EM8610 Review

Eminent EM8610 Review

Deze alarminstallatie is een uiterst basis startpakket. Het instellen van het alarmsysteem via een mobiele telefoon gaat zeer vlot. Zowel via SMS als via de beschikbare app. Het gaat hier om een eenvoudig plug en play draadloos alarmsysteem dat ...

7

Beste alarmsysteem voor 2018

Koopgids en Advies

In een vorig blogbericht hadden we het al over het beste alarmsysteem van 2016. Hier willen we voor het jaar 2018 dan ook een vervolg van maken.
In dit artikel zullen we dan ook de 3 beste doe-het-zelf alarmsystemen oplijsten. Vergeet echter niet dat je ook steeds beroep kan doen op professionele alarminstallateurs. Dit is ten zeerste aangeraden in het geval je écht geen handige Harry bent of je voor de installatie liever beroep doet op een professionele vakman.

Dit bericht zal regelmatig een update krijgen, afhankelijk van nieuwe producten die uitkomen in 2018.

Bij deze oplijsting hebben we rekening gehouden met verschillende factoren zoals: installatiegemak, gebruiksgemak, bediening, uitbreidingsmogelijkheden, betrouwbaarheid en prijs.

5e plaats: Eminent EM8610

Als de Eminent EM8610 in het starterspakket ook voorzien was van een IP-camera dan had dit alarmsysteem hoger dan op een 5e plaats geëindigd. Net als de andere alarmsystemen in dit lijstje, is de Eminent EM8610 eenvoudig te installeren. Echter, daarbovenop zijn alle componenten van het merk Chuango ook compatibel met dit basisstation, is er een ingbeouwde microfoon waardoor je op afstand kunt horen wat er gebeurt in je huis, heb je geen internet nodig dankzij de SIM-kaart én is de bewegingsmelder huisdiervriendelijk.

Eminent EM8610

4e plaats: eTiger S3b

De eTiger S3b staat dit jaar op de 4e plaats in deze lijst. Een keurig basis starterspakket met uitbreidingsmogelijkheden. Vooral de mogelijkheid om waarschuwingen te krijgen via sms, telefonische oproep, sirenen én via smartphone app (Android of iOs) waarne je eenvoudig de beelden van de meegeleverde IP-camera live kan bekijken kan erg nuttig blijken. Het basispakket is bovendien zeer betaalbaar geworden. Wel raden we je aan om onmiddellijk extra componenten aan te schaffen zodat je huis volledig beveiligd is.

eTiger S3b-SV

3e plaats: eTiger S4

De eTiger S4 mag in 2018 dan wel niet meer op de eerste plaats blijven staan, dankzij het installatiegemak, de meegeleverde IP-camera, vele mogelijkheden om waarschuwingen te ontvangen en het strakke design krijgt deze nog steeds een bronzen medaille.Op de 3e plaats staat dit jaar staat nog steeds een alarmsysteem van eTiger. De eTiger S4 blijf een schot in de roos en een goed starterspakket. Hierover hebben we reeds in 2016 een review geschreven. En de eTiger S4 stond in 2016 op de eerste plaats in onze ranglijst beste alarmysteem van 2106.

eTiger S4 review

2e plaats: Blaupunkt SA 2700

De Blaupunkt SA 2700 staat met een reden op de tweede plaats. Dit alarmsysteem is eenvoudig te installeren, heeft voldoende uitbreidingsmogelijkheden, een bereik van 300 meter zonder obstakels en een uitmuntende bediening en notificatie via de iOs en/of Android app. Bovendien zal je de batterijen van de componenten niet snel moeten vervangen gezien de relatief lange batterijduur. De Blaupunkt SA 2700 is een alarm dat werkt op de gereserveerde, beveiligde frequentie voor beveiligingssystemen (868 MHz).

Blaupunkt SA 2700

Beste alarmsysteem 2018 – 1e plaats: Blaupunkt Q3200

De Blaupunkt Q3200 blinkt uit op heel wat vlakken maar het is vooral de betrouwbaarheid van het systeem dat ons over de streep wist te trekken. Goedkoop is het alarmsysteem helaas niet. Maar een bezoek van een inbreker kan helaas heel wat duurder uitkomen. De mogelijkheid om het alarmsysteem uit te breiden met magneetcontacten, IP-camera’s, bewegingsmelders,… maakt dit systeem compleet. We raden dan ook aan om alle componenten onmiddellijk te kopen, zo hoef je de installatie maar één keer te doorlopen en ben je onmiddellijk gesetteld. De reeds meegeleverde componenten zijn overigens van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van zeer nuttige features. Zo is er een camera in de bewegingsmelder ingebouwd dat foto’s neemt en onmiddellijk doorstuurt bij alarm.Over de eerste plaats hebben we niet lang moeten twijfelen. Die is weggelegd voor de Blaupunkt Q3200. Wil je het beste alarmsysteem voor je huis? Dan is deze keuze jouw beste keuze.

Het beste van de Blaupunkt Q3200 is dan waarschijnlijk nog de vele mogelijkheden op vlak van domotica. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden met bijvoorbeeld een lampenplan zodat je echt controle krijgt over het energiegebruik in je huis maar ook met rookmelders,…

beste alarmsysteem 2018

Professionele installateurs

Kies je liever niet voor een installatie dat je zelf dient te installeren? Dan kan je bij een professionele installateur terecht zoals Verisure (België).

Via onderstaande banner krijg je nu zelfs 50% korting. Bereken zelf je prijs hun prijsberekeningstool (zonder verdere verplichtingen).

 

Wil je offertes vergelijken van verschillende installateurs dan kan je dat doen via onze offerte vergelijker.

*** De rangschikking van de lijst het beste alarmsysteem van 2018 wordt op regelmatige basis bijgewerkt. Dit gebeurt door prijsverschuivingen, updates in de applicaties van de alarmsystemen, service van de fabrikant en andere factoren.

Compare items
  • Total (0)
Compare