Category: eTiger

eTiger is reeds jaren een vaste waarde in de beveiligingswereld. Ze staan garant voor kwaliteitsvolle producten die gemakkelijk zelf te installeren zijn. Hun absolute topproduct is ongetwijfeld de eTiger S3b-SV. Naast alarmsystemen maakt eTiger ook audio connected systemen, brandmelders etc.

Dankzij het uitgebreide gamma aan producten dat allemaal met elkaar verbonden kunnen worden is een eTiger starterspakket in de meeste gevallen een goede keuze.

Dat blijkt ook bij de eTiger S4. Een verbeterde versie van de S3b-SV. Bij deze nieuwste versie is het nu ook mogelijk om het basisstation/controlepaneel via een telefoonkabel aan te sluiten. Uiteraard is er nog steeds de mogelijkheid om, net zoals bij de eTiger S3b-SV een SIM-kaart toe te voegen.

Op zoek naar een geschikt alarmsysteem en aan het twijfelen over eTiger? Lees dan bovenstaande reviews zodat je de juiste keuze kunt maken.

eTiger Secual Box Review

eTiger Secual Box Review

De eTiger Secual Box is best ok maar er zijn betere alternatieven. In deze review bekeken we de specificaties en mogelijkheden van dit alarmsysteem.

Lees verder
eTiger S4 Review

eTiger S4 Review

Inleiding De eTiger S4 is een volledig alarmsysteem dat werkt via een vaste telefoonlijn. De bijgeleverde IP-camera werkt apart en hoeft bijgevolg niet aan het alarmsysteem ...

Lees meer
Best verkocht Etiger S3B-SV Review

Etiger S3B-SV Review

Al bij al is de eTiger S3b-SV een goede startersset met uitbreidingsmogelijkheden. Op vlak van prijs/kwaliteit zit je hier zeker goed.

Compare items
  • Total (0)
Compare