Beste alarmsysteem van 2017

In een vorig blogbericht hadden we het al over het beste alarmsysteem van 2016. Hier willen we voor het jaar 2017 dan ook een vervolg van maken.
In dit artikel zullen we dan ook de 3 beste doe-het-zelf alarmsystemen oplijsten. Vergeet echter niet dat je ook steeds beroep kan doen op professionele alarminstallateurs. Dit is ten zeerste aangeraden in het geval je écht geen handige Harry bent of je voor de installatie liever beroep doet op een professionele vakman.

Dit bericht zal regelmatig een update krijgen, afhankelijk van nieuwe producten die uitkomen in 2017.

Bij deze oplijsting hebben we rekening gehouden met verschillende factoren zoals: installatiegemak, gebruiksgemak, bediening, uitbreidingsmogelijkheden, betrouwbaarheid en prijs.

 

5e Plaats    |  4e Plaats  | 3e Plaats   | 2e Plaats   | 1e Plaats

 

5e plaats: Eminent EM8610

 

Eminent EM8610Als de Eminent EM8610 in het starterspakket ook voorzien was van een IP-camera dan had dit alarmsysteem hoger dan op een 5e plaats geëindigd. Net als de andere alarmsystemen in dit lijstje, is de Eminent EM8610 eenvoudig te installeren. Echter, daarbovenop zijn alle componenten van het merk Chuango ook compatibel met dit basisstation, is er een ingbeouwde microfoon waardoor je op afstand kunt horen wat er gebeurt in je huis, heb je geen internet nodig dankzij de SIM-kaart én is de bewegingsmelder huisdiervriendelijk.

Lees hier de volledige review van de Eminent EM8610

Of koop onmiddellijk bij Bol.

 

 

 

 

4e plaats: eTiger S3b

 

eTiger S3b-SVDe eTiger S3b staat dit jaar op de 4e plaats in deze lijst. Een keurig basis starterspakket met uitbreidingsmogelijkheden. Vooral de mogelijkheid om waarschuwingen te krijgen via sms, telefonische oproep, sirenen én via smartphone app (Android of iOs) waarne je eenvoudig de beelden van de meegeleverde IP-camera live kan bekijken kan erg nuttig blijken. Het basispakket is bovendien zeer betaalbaar geworden. Wel raden we je aan om onmiddellijk extra componenten aan te schaffen zodat je huis volledig beveiligd is.

Lees hier de volledige review van de eTiger S3b

Of koop onmiddellijk bij Bol.

 

 

 

3e plaats: eTiger S4

eTiger S4 reviewDe eTiger S4 mag in 2017 dan wel niet meer op de eerste plaats blijven staan, dankzij het installatiegemak, de meegeleverde IP-camera, vele mogelijkheden om waarschuwingen te ontvangen en het strakke design krijgt deze nog steeds een bronzen medaille.Op de 3e plaats staat dit jaar staat nog steeds een alarmsysteem van eTiger. De eTiger S4 blijf een schot in de roos en een goed starterspakket. Hierover hebben we reeds in 2016 een review geschreven. En de eTiger S4 stond in 2016 op de eerste plaats in onze ranglijst beste alarmysteem van 2106.

Lees hier de volledige review van de eTiger S4

Of koop onmiddellijk bij Bol.

 

 

2e plaats: Blaupunkt SA 2700


Blaupunkt SA 2700
De Blaupunkt SA 2700 staat met een reden op de tweede plaats. Dit alarmsysteem is eenvoudig te installeren, heeft voldoende uitbreidingsmogelijkheden, een bereik van 300 meter zonder obstakels en een uitmuntende bediening en notificatie via de iOs en/of Android app. Bovendien zal je de batterijen van de componenten niet snel moeten vervangen gezien de relatief lange batterijduur. De Blaupunkt SA 2700 is een draadloos alarmsysteem dat werkt op de gereserveerde, beveiligde frequentie voor beveiligingssystemen (868 MHz).

Lees hier de volledige review van de Blaupunkt SA 2700.

Of koop onmiddellijk bij Bol.

 

 

 

Beste alarmsysteem 2017 – 1e plaats: Blaupunkt Q3200

Blaupunkt Q3200 product shotDe Blaupunkt Q3200 blinkt uit op heel wat vlakken maar het is vooral de betrouwbaarheid van het systeem dat ons over de streep wist te trekken. Goedkoop is het alarmsysteem helaas niet. Maar een bezoek van een inbreker kan helaas heel wat duurder uitkomen. De mogelijkheid om het alarmsysteem uit te breiden met magneetcontacten, IP-camera’s, bewegingsmelders,… maakt dit systeem compleet. We raden dan ook aan om alle componenten onmiddellijk te kopen, zo hoef je de installatie maar één keer te doorlopen en ben je onmiddellijk gesetteld. De reeds meegeleverde componenten zijn overigens van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van zeer nuttige features. Zo is er een camera in de bewegingsmelder ingebouwd dat foto’s neemt en onmiddellijk doorstuurt bij alarm.Over de eerste plaats hebben we niet lang moeten twijfelen. Die is weggelegd voor de Blaupunkt Q3200.

Het beste van de Blaupunkt Q3200 is dan waarschijnlijk nog de vele mogelijkheden op vlak van domotica. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden met bijvoorbeeld een lampenplan zodat je echt controle krijgt over het energiegebruik in je huis maar ook met rookmelders,…

Lees hier de volledige review van de Blaupunkt Q3200

Koop onmiddellijk bij Bol.

 

 

Op zoek naar reviews van andere alarmsystemen? Bekijk dan zeker onze pagina alarmsystemen reviews.

Kies je liever niet voor een installatie dat je zelf dient te installeren? Dan kan je bij een professionele installateur terecht zoals Verisure voor in België.

Via onderstaande banner krijg je nu zelfs 50% korting. Bereken zelf je prijs met onderstaande prijsberekeningstool (zonder verdere verplichtingen).

 

Wil je offertes vergelijken van verschillende installateurs in België dan kan je dat doen op deze site.

*** De rangschikking van de lijst het beste alarmsysteem van 2017 wordt op regelmatige basis bijgewerkt. Dit gebeurt door prijsverschuivingen, updates in de applicaties van de alarmsystemen, service van de fabrikant en andere factoren.

  1. Marc Juli 1, 2017 at 7:31 pm

    Ik heb de eTiger s4 gekocht. Was snel geleverd en gemakkelijk om te installeren. Ik zie wel dat de prijzen veel veranderen want nu staat die €5 goedkoper op bol.

    • Ian Juli 1, 2017 at 9:34 pm

      Klopt; de prijzen veranderen regelmatig. Best een tijdje de prijzen in de gaten houden dus alvorens te kopen als je wat wilt besparen.

Compare items
  • Total (0)
Compare